Styrelsen i Mando Group AB


Torbjörn Hultsberg,

Styrelseordförande

Torbjörn Hultsberg är affärsjurist och partner i den amerikanska advokatbyrån Kilpatrick, Townsend & Stockton´s Stockholmskontor. Han har erfarenhet från styrelser både i publika och privata bolag.


Cecilia Bergh,

Styrelseledamot och

Verkställande direktör

Cecilia Bergh är medicine doktor och en av Mandolean ABs grundare och har tillsammans med Per Södersten byggt upp företaget efter många års forskning om ätbeteende och mättnad på Karolinska Institutet. Cecilia Bergh är styrelseledamot i Entreprenörskapsforum. Till entreprenorskapsforum.se >


Björn Meister,

Styrelseledamot

Björn Meister är professor och legitimerad läkare och är verksam vid institutionen för neurovetenskap, Karolinska Institutet. Hans forskning är fokuserad på hjärnans kontroll av födointag och kroppsvikt.Lars Tööj,

Styrelseledamot

Lars Tööj är civilingenjör och arbetar med utveckling av företag. Han har en praktisk erfarenhet från industriell verksamhet som ledningsarbete, affärsutveckling, stora industriella projekt, marknadsarbete, produkt- och produktionsutveckling samt produktion.

 
 

Per Södersten,

Styrelseledamot

Per Södersten är en av Mandolean ABs grundare. Han är professor och verksam vid sektionen för tillämpad neuroendokrinologi vid Karolinska Institutet och samtidigt chef över forskning och utveckling på AB Mando samt Mandolean AB.